algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Trenta convidats a un bateig apallissen amb bastons tres veïns de Sant Jordi

Un petit robatori acabà en un batalla entre els residents i els vinguts de fora

94148
Una topada de cotxes desencadenà una batalla campal. | F. Carbonell.

Tres veïns de la barriada de Sant Jordi de Palma patiren la ira de 30 convidats a un bateig, fet que provocà després una autèntica batalla entre els residents i els vinguts de fora de la locatitat.

Una col·lisió la matinada del dissabte dia 6 desencadenà els fets, quan un conductor xocà amb el seu Ford Fiesta contra una Opel Kadett estacionat a l'altura del número 7 del carrer Sant Jordi. La parella propietària del cotxe, Margalida i Guillem, sortí i com que els danys eren lleus, demanaren a l'home que entràs a la casa per omplir els papers.

En sortir trobaren dos joves robant dins el Ford Fiesta, que fugiren de seguida als crits de Guillem i el seu fill Gabriel Àngel. Pare i fill sortiren en la seva persecució i els agafaren, a prop del Bar Nou, on se celebrava el bateig a què estaven convidats els joves castellanoparlants. En recriminar els veïns la sostracció de llibres i cigarrets del cotxe, els lladres, dos germans, reaccionaren violentament, fet que inicià una petita brega que acabà amb amenaces: «Ahora volvemos!», dels dos germans.

Amb aquestes paraules els dos lladres entraren dins el Bar Nou i de seguida en sortiren 30 persones, entre dones, adults i joves, que acorralaren els dos familiars i un altre resident, Miquel, que sortí per ajudar els seus veïns. Els tres residents foren agredits per la multitud, en una lluita desproporcionada en què alguns convidats duien tacs de billar que havien tret del bar. Gabriel Àngel fou asfixiat fins a quasi perdre el coneixement, Miquel sofrí múltiples contusions al cos i un tall al cap que necessità vuit punts, i Guillem rebé macades per tot el cos.

Margalida observà l'escena i cridà al 091 molt excitada, denunciant que: «Els mataran». En pocs minuts unitats de la Policia Nacional i Local arribaren al barri, però això no aturà els aldarulls. Contràriament, el veïns que s'havien despertat volien atacar els forans, amb qui es volien enfrontar. Actitud que obligà a evacuar els forans en 6 taxis amb escorta policíaca, i el trasllat de dues persones a l'hospital.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.