nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:
18°

L'oposició critica el servei de recollida de fems i la contaminació acústica

Els membres de l'oposició afirmen que no es respecta el servei de neteja ni la rentada de contenidors

El deficient servei de recollida de fems en el municipi de Capdepera fou la principal crítica que es féu des de l'oposició (PP i PSM) envers la tasca realitzada per l'equip de govern (UCAP-PSOE) en el passat ple de dijous vespre. El portaveu del grup popular, Joan Ferrer (PP), va remarcar que «hi ha molts de carrers on no es respecta el calendari establert de recollida de fems manual, com tampoc no es fa la neteja adequada dels contenidors amb la freqüència concertada amb l'Ajuntament».

Ferrer també va criticar que no només es tracta d'un problema de recollida manual ja que «la recollida selectiva tampoc no funcionava». El regidor popular també criticà Climent Alzina (PSOE) per ser el responsable de Medi Ambient i per tant el qui era present quan s'adjudicà el servei de recollida de fems a l'empresa Rebalim. Per la seva banda, Alzina contestà que realment el servei no funcionava a la perfecció, però que ja s'havien establert contactes amb la concessionària per solucionar totes aquestes deficiències.

En el ple de dijous vespre es féu també una al·lusió a la plantilla de la Policia Local. El portaveu popular va crear molta polèmica quan recriminà la regidora d'Interior, Laura Abril, que el nombre d'efectius per cobrir les necessitats del municipi era insuficient. Pel que fa a la contaminació acústica del municipi, cal remarcar que un dels aspectes més criticats fou la manca de control en els bars de música en viu de Cala Rajada. Aquest fet provoca que els veïns de la zona no puguin dormir fins ben entrada la nit, ja que els nivells acústics són superiors als permesos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.