nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Denuncien a la Sala la construcció d'uns blocs d'habitatges a una zona verda

La constructora va rebre una cèdula urbanística que indicava que el sòl és urbà

Unes denúncies presentades amb nom i DNI presumptament falsos han fet que l'Ajuntament descobreixi una sèrie d'irregularitats urbanístiques. El signatari és Mariano Bauzà Rosselló, que segons els escrits resideix a Can Picafort i, segons el batle, no existeix. L'objecte de la denúncia han estat unes obres d'edificació que l'empresa Superna fa al solar 10-13 de l'avinguda Santa Eulàlia, al polígon de Can Picafort, en un terreny qualificat de zona verda. Les obres compten amb la corresponent llicència municipal.

L'empresa constructora ha sol·licitat el final d'obra d'un dels blocs d'habitatges que ja està construït. En total, les obres consisteixen en la construcció de 24 habitatges repartits en diversos edificis. Les denúncies presentades davant l'Ajuntament i la Comissió Insular d'Urbanisme demanen que no es concedeixi el final d'obra, perquè suposaria un atemptat contra la igualtat. El denunciant hi assenyala que ell ha hagut de complir escrupolosament amb les normes urbanístiques, després d'una llarga tramitació per aconseguir els permisos pertinents.

El batle, Antoni del Olmo, afirma que arran de la denúncia i d'altres que ja va presentar Mariano Bauzà, se l'ha intentat localitzar, però resulta que no existeix. Assenyala que és un delicte greu. «He quedat sorprès que una persona que no existeix pugui formular una denúncia», diu. Segons el batle, el funcionari encarregat va trobar la denúncia damunt la taula i no sabia si registrar-la o no. No obstant això, Diari de Balears ha rebut una còpia de la denúncia presentada davant l'Ajuntament, amb el corresponent segell de data de registre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.