algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Un cambrer rep una ganivetada perquè es torbava massa a atendre els clients

L'agressor fugí amb les seves dues companyes en un cotxe en direcció a Palma

Un home de raça gitana apunyalà un cambrer del restaurant El Cruce, a Vilafranca, perquè es torbava molt a servir-lo. Els fets ocorregueren cap a les quatre del capvespre d'ahir quan l'agressor, A.V.M. de més o manco 40 anys, i dues dones, també d'ètnia gitana, anaren a menjar al conegut restaurant de la carretera de Manacor.

Després d'una estona, l'home començà a pegar crits i insultar el cambrer perquè els atengués d'una vegada. Aquesta actitud violenta inicià, com a resposta del cambrer, una baralla entre els dos, que encara que començà amb poca importància, finalitzà quan el gitano agafà un dels ganivets que hi havia a taula i apunyalà el treballador, anomenat Onofre, de 28 anys d'edat. Els tres implicats, després de l'aldarull, sortiren corrents i fugiren agafant el cotxe que tenien aparcat a les intal·lacions del restaurant.

La Guàrdia Civil en fou alertada immediatament i prengué declaració als testimonis que eren al local. Els declarants facilitaren la matrícula i el model del cotxe en què havien fugit els gitanos. La Benemèrita muntà un dispositiu de vigilància i recerca a l'entrada de Palma, i per altres entrades de la carretera de Manacor, ja que segons els testimonis el vehicle prengué la direcció de Ciutat.

El cambrer, la ferida del qual no fou incisa, fou traslladat a l'Hospital Comarcal de Manacor. Després de ser intervingut pels metges d'urgències no es va considerar el seu estat de gravetat i va rebre l'alta, i pogué sortir pel seu propi peu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.