algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

El descontent intern d'alguns destacats afiliats del PP pot provocar una escissió

L'elecció de compromissaris demostra que hi ha una branca molt dretana i una de centre

L'elecció dels compromissaris per a la propera junta insular del Partit Popular ha deixat palesa la divisió del grup local de Campos en dos sectors diferenciats, un que implicaria la branca extrema dreta i una altra, la de centre liberal. Segons explica un destacat membre del PP, «el descontent de molts afiliats podria provocar una escissió dins el grup, ja que hi ha rumors que s'està movent una nova candidatura».

Dos dels principals afiliats que s'han presentat com a compromissaris i que s'englobarien dins cada una de les branques han obtingut uns resultats de 29 i 25, és a dir que només hi hauria una diferència de quatre vots entre els dos sectors. Fonts ben informades han assegurat que «el batle Andreu Prohens està preocupat perquè no ha pogut dominar aquestes eleccions, i les locals encara seran més difícils de controlar».

En aquests moments a Campos hi ha 146 afiliats, però «el batle sap que necessita més afiliats. Tot i que dia 1 de juliol es va acabar el termini per presentar-ne de nous, avui encara hi havia algun membre del partit que cercava afiliats», afirmen.

Segons explica el membre de la directiva local, «el que produeix més controvèrsies en el poble és la línia política que se segueix, és clar que un sector d'afiliats està d'acord en la tasca que es du a terme, però n'hi ha un altre que hi està en contra». En aquests moments no se sap si el nombre d'afiliats al grup popular ha disminuït o continua en el mateix estat. Encara s'afirma com ha disminuït d'ençà que Andreu Prohens és batle.

Un destacat membre de la directiva local ha remarcat que «en principi, aquests nous afiliats que cerca la branca extrema dreta no podran votar en la junta local, llevat que hi hagi alguna excepció que jo encara no conec».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.