algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

L'exbatle Gabriel Bosch presentarà la seva candidatura per recuperar les arrels del PP

La presidenta de la Junta Local, Catalina Sureda, no negà les intencions del popular

L'exbatle de Manacor Gabriel Bosch ha decidit recuperar les arrels del Partit Popular i per això fa comptes presentar-se a la presidència de la Junta Local del municipi.

Bosch afirma que «la meva intenció és reconduir el PP, perquè consider que s'ha desviat de les línies que regien el grup». Bosch sobretot ressalta com a tret negatiu que «el 70 per cent dels afiliats al PP desconeixen en què consisteix exactament aquest partit i què és el que han de defensar. Existeix un desconcert i allò que s'ha de deixar ben clar és que som un partit de dretes i la nostra obligació es defensar les teories que són pròpies d'un partit de dretes».

Els valors que l'exbatle del municipi considera que s'han de mantenir com a lemes són «l'amistat, la companyonia i la fidelitat». Bosch manifesta que aquests tres conceptes «ja no es tenen en compte en el nostre partit popular, ja que els membres treballen de manera molt individual i cada un fa el que ell vol».

La presidenta de la Junta Local, Catalina Sureda, està al corrent de les intencions de l'exbatle del municipi, però considera que «encara no és el moment de pensar qui serà el portaveu de la Junta, ja que encara manquen un parell de mesos perquè hi hagi el termini de presentació de sol·licituds». Sureda explica que «el mes d'octubre es renova la Junta Insular i la dels pobles es farà posteriorment», per tant «ara només podem pensar en la Junta Insular. En el seu moment ja pensarem en la local».

L'exbatle Gabriel Bosch afirma que no té res en contra de l'actual presidenta de la Junta Local, Catalina Sureda. «No tenc res en contra de la presidenta ni de cap dels altres possibles candidats. De fet, li he comentat les meves intencions i faig comptes enviar una carta a tota la gent del PP per explicar els meus arguments».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.