algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

A les Balears només hi ha onze ordinadors per cada cent funcionaris

És la penúltima comunitat autònoma de l'Estat espanyol que té menys dotacions de terminals

Alguns funcionaris de les Illes han de fer coa per poder arribar a fer feina. I és que les Illes Balears disposen d'onze ordinadors per cada cent funcionaris, una de les xifres més baixes, la penúltima, d'Espanya i que correspon a la meitat de la mitjana estatal, xifrada en 22 terminals per cada cent empleats públics.

Aragó i Castella i Lleó són les comunitats amb major nombre d'ordinadors per empleat públic, ja que tenen 65 i 54 terminals per cada cent funcionaris autonòmics respectivament, a més de la ciutat autònoma de Ceuta, en la qual la xifra s'eleva a 77.

Segons dades del Ministeri, els funcionaris de l'Administració valenciana són els que disposen de menys terminals, ja que aquesta comunitat compta només amb nou ordinadors per cada cent empleats públics.

Darrere d'aquesta comunitat ja se situen les Illes Balears i també les Canàries, ambdós amb onze ordinadors per cada cent funcionaris; seguides d'Andalusia, amb 14; Catalunya, amb 18; Navarra, amb 23; Galícia, amb 25; i Cantàbria, amb 27. Respecte de la despesa informàtica de les administracions autonòmiques, Castella-la Manxa figura al capdavant, amb un 2'04 per cent del pressupost regional del 1999; per davant del País Basc i Madrid, amb un 1'87 per cent en ambdós casos.

Per sota de la mitjana de les comunitats amb dades disponibles (1'03 per cent) se situa Extremadura, l'Administració autonòmica de la qual dedicà un 1 per cent del pressupost a informàtica. Pel que fa a les Illes Balears, el Ministeri no disposa de dades i, per tant, no es pot fer una comparació amb la resta de comunitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.