algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Inaugurat el centre sanitari de Cales de Mallorca després de cinc anys de reivindicacions

La consellera de Sanitat, Aina Salom, no va poder acudir a la celebració ja que es desplaçà fins a l'incendi

El centre de salut de Cales de Mallorca s'ha inaugurat després que els ciutadans el reivindicassin durant cinc anys. Aquestes instal·lacions vindran a reforçar la zona bàsica sanitària ubicada en el municipi de Manacor, i atendran aproximadament 670 persones de manera permanent. Cal destacar que aquest és el tercer centre que reforça la zona, anteriorment ja se n'han inaugurat d'altres a s'Illot i a Son Macià.

L'acte havia de ser presidit per la consellera de Sanitat, Aina Salom, però aquesta no hi va ser perquè es desplaçà fins a l'incendi que devastà les muntanyes del municipi.c Les instal·lacions del centre sanitari estan ubicades en el nucli cívic del municipi i només han hagut d'habilitar-se per cobrir les necessitats dels serveis mèdics. El centre està integrat per una sala d'espera, una consulta mèdica, una d'infermeria i una sala de cures.

L'encarregat dels diversos centres sanitaris, Domingo Llull, explica que «les instal·lacions ja estaven fetes i per aquest motiu, una vegada adjudicada la construcció, les obres s'han realitzat de molt ràpidament». En total el pressupost invertit ha superat els tres milions de pessetes i s'espera que arribi a una població aproximada de 670 persones. Llull explica que «aquest és el nombre de censats en el municipi als quals correspondria acudir a aquest centre, però s'ha de tenir en compte que durant l'estiu la població és molt superior i aquest nombre oscil·la molt». El director mèdic d'atenció primària, Tito Hidalgo, ha volgut remarcar que «segons les necessitats que apareguin ampliarem els serveis, però ara ja consideram que són suficients».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.