algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Pèrits valoraran l'estat de les barques dels socis expedientats de s'Estanyol

El Comitè Balear de Disciplina Esportiva en dicta la readmissió

Dos pèrits valoraran els desperfectes materials que hagin pogut patir les barques durant els quatre anys que els seus propietaris no han pogut accedir-hi perquè foren expedientats per ordre de la direcció del port esportiu de s'Estanyol de Llucmajor. En aquest sentit, després de quatre llargs anys, l'embarcació Pellatona, que pertany a Josep Buades, un dels socis del Club Nàutic de s'Estanyol que fou expulsat, va poder ser col·locada, ahir, sobre el dic sec del port.

A més dels dos pèrits que valoraren els desperfectes de l'embarcació, un notari també deixà constància dels actes esdevingunts ahir. Arran dels darrers actes judicials, la directiva del club pot continuar exercint les seves funcions i els quatre socis expulsats en el seu dia han de ser readmesos, en aplicació d'un dictamen del Comitè Balear de Disciplina Esportiva.

Per la seva banda, Buades va manifestar que pensa presentar al Club Nàutic de s'Estanyol la factura dels desperfectes que ha patit el seu vaixell després de quatre anys de no rebre cap manteniment.

Aquest dictamen provinent del Comitè Balear de Disciplina Esportiva s'ha fet públic tres mesos després dels incidents que tingueren lloc entre el cap de Gabinet de la Conselleria de Benestar Social, Miquel Rosselló, i el president de la Junta Directiva del Club Nàutic de s'Estanyol, quan aquesta es va negar a acceptar el missatge, escrit i verbal, que Rosselló portava en nom de la consellera Fernanda Caro. Rosselló es personà escortat per la Guàrdia Civil davant la Junta Directiva, amb la finalitat de recordar als assistents a l'assemblea que allò que es duia a terme era del tot il·legal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.