algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
10°

Una funerària d'Alcúdia denuncia el jutge de pau per suposada prevaricació

El denunciant diu que hi ha un pacte entre les funeràries per repartir-se el mercat

L'empresa Servicios Funerarios de Pollentia S.L., ubicada al Port d'Alcúdia, ha presentat davant la Guàrdia Civil una denúncia contra el jutge de pau de Santa Margalida, Pedro Nadal Roig, per un suposat delicte de prevaricació. Segons la versió exposada pel denunciant, el passat dia 29 de juliol, a les 6.45 del matí, reberen una telefonada de la Guàrdia Civil de Pollença que comunicava la presència d'un cadàver a l'hotel Sultan de Can Picafort.

L'empresa es va personar al lloc per donar els seus serveis on s'esmenta però va ser ignorada pel jutge, que va ordenar que el servei el realitzàs la funerària Molondro S.L. de sa Pobla. Els responsables de la funerària Pollentia diuen que demanaren al jutge el motiu pel qual havia comanat la feina a l'altra empresa, a la qual cosa afirmen que respongué que ell ordenava l'aixecament del cadàver a la funerària de sa Pobla perquè ell volia i perquè li donava la gana.

A la denúncia també es cita un cas similar que va tenir lloc a Son Serra de Marina, on es tornà a donar els serveis a la funerària de sa Pobla, tot i que la del Port d'Alcúdia havia arribat al lloc mitja hora abans. La funerària denunciant expressa que se sent molt perjudicada, ja que considera que en aquests dos serveis han tingut unes pèrdues que superen les 700.000 pessetes.

La denúncia exposa que els representants de l'empresa denunciant, amb posterioritat, parlaren amb el jutge, que els explicà que no tenia gens d'interès a donar prioritat a una funerària per sobre d'una altra, encara que no el creuen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.