muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

Empresaris i comerciants veuen futur a la instal·lació d'un polígon industrial

Tots són de l'opinió que una àrea de serveis reactivaria la petita i mitjana empresa

Els empresaris i comerciants dels subsectors econòmics de la fusta, la metal·lúrgia i els serveis de Vilafranca consideren una mesura de progrés per al municipi la construcció d'un polígon industrial en aquesta localitat. La majoria d'ells veuen amb bons ulls la proposta de l'Ajuntament de concentrar indústria i comerç en una àrea de serveis fora del nucli urbà. No obstant això, posen un cert impediment a l'hora d'haver de traslladar-se a una àrea de serveis, per l'enorme despesa econòmica que suposa.

En aquest sentit, Guillem Morlà, venedor de fruites i verdures a la carretera de Palma a Vilafranca, ha explicat que «la instal·lació d'un polígon industrial em sembla una iniciativa molt positiva, ja que amb la construcció de la variant els comerços de la carretera quedaran morts econòmicament parlant i l'única solució és traslladar-los a un altre indret». Morlà indica que la ubicació més adient per a l'àrea de serveis «seria a l'altura de la rotonda que connecta Vilafranca i Porreres, perquè en aquest indret els vehicles circulen a menys velocitat i podrien aturar-se a fer les compres».

Francesca Verger, una botiguera de la carretera principal, ha qualificat la construcció d'una àrea de serveis com a encertada, «perquè ha arribat un moment en què els clients ens fugen per l'alarmant trànsit de la carretera». El ferrer Josep Sansó veu positiva una àrea de serveis, «amb la condició que sigui per fomentar la petita i mitjana empresa local».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.