algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Parlar pel mòbil menant serà multat amb 20.000 pessetes

Cort ha decidit apujar de 5.000 a 20.000 pessetes la multa per parlar per telèfon mòbil mentre s'està conduint. La decisió es manté en el fet que la Policia Local ha començat a detectar, des de fa alguns mesos, una relació molt directa entre el nombre d'accidents i aquest costum. De fet, la Policia Local ja va posar 270 multes per aquest concepte en els sis primers mesos de l'any.

El regidor de Governació de l'Ajuntament de Palma, José Manuel Sierra, va admetre que «aquest comportament no està regulat de manera específica ni per l'ordenança municipal ni pel Reglament General de Trànsit, ja que l'ús massiu del mòbil és un fenomen relativament freqüent i que de cada cop va a més». Segons Sierra, «és evident que hem d'actuar amb celeritat per aturar aquest problema i la manera d'aconseguir-ho és posar multes de 20.000 pessetes que quedaran en 16.000 per pagament immediat».

El problema se centra principalment en els conductors més joves, que són els que en una major mesura s'han abocat en l'ús del mòbil, molt especialment en els darrers mesos, quan es produí un boom en la venda d'aquest producte. Les 270 sancions imposades durant el primer semestre es repartiren en 19 multes el gener, 49 el febrer, 51 el març i l'abril, 67 el maig i 38 el juny.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.