algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

La plaça del Mercat disposarà en un futur d'un aparcament subterrani

El tancament al trànsit del centre farà necessari aquest projecte

L'Ajuntament de sa Pobla té previst dur endavant la construcció d'un aparcament subterrani a la plaça del Mercat. En la revisió de les Normes Subsidiàries del municipi, que va passar el tràmit d'aprovació inicial pel ple del Consistori despús-ahir, ja s'ha inclòs la destinació dels terrenys de la plaça per a l'aparcament.

La necessitat de construir la zona d'estacionament parteix de la creació d'una àrea de rehabilitació integrada al centre antic del poble, proposta també aprovada en el ple del passat dilluns. Part de l'àrea podrà ser tancada al trànsit, per la qual cosa es calcula que es perdran unes 150 places al centre.

El regidor d'Urbanisme, Rafel Munar, preveu que l'aparcament podria estar llest d'aquí a dos anys. Passat l'estiu ja es començarà a fer feina de cara a definir el projecte. Munar és partidari que el projecte s'executi mitjançant una concessió a una empresa privada que s'encarregaria de la seva explotació. Segons el batle, Jaume Font, encara no s'ha determinat quina serà la cabuda del nou aparcament, però «no es tracta d'un espai limitat, la plaça és molt grossa».

La ubicació del que serà l'aparcament per descongestionar el centre es troba al carrer Comerç, un dels carrers que delimita l'àrea de rehabilitació integrada i que comunica el poble amb la carretera de Pollença. També s'ubica molt a prop de la plaça Major.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.