algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Benestar Social aprova 25 projectes de cooperació per valor de 15 milions

La majoria es realitzaran a Sud-amèrica i a l'Àfrica subsahariana

La Direcció General de Cooperació de la Conselleria de Benestar Social ha aprovat 25 projectes per un valor global de 15.477.684 pessetes, en els quals estan implicades 75 persones que s'integren en el voluntariat de diferents organitzacions no governamentals.

Fernanda Caro, titular d'aquesta Conselleria, explicà que les subvencions van dirigides a les persones més castigades per la pobresa i que les ajudes havien estat demanades per les associacions que treballen, bàsicament, a Amèrica Llatina, Àfrica subsahariana i l'Índia.

La major part dels projectes se centren en la construcció d'equipaments i en la formació, una feina, segons Caro, «que és enriquidora pels mateixos cooperants i pel lloc on treballen».

La directora general de Cooperació, Assumpta Gorrias, indicà que alguns dels voluntaris que han rebut les ajudes ja es troben en els països destinataris treballant en els projectes.

Gorrias assenyalà que en aquesta edició, la Direcció General de Cooperació ha valorat el perfil professional dels cooperants i es desenvoluparan treballs específics en educació, especialment en formació de mestres, i després de la feina, se n'avaluaran els resultats. Els criteris que ha utilitzat aquest departament s'han basat en un treball en equip. «Interessa que no siguin projectes individualitzats, sinó de diverses organitzacions no governamentals que ja han demostrat una trajectòria de feina», digué Assumpta Gorrias.

Malgrat que la convocatòria d'enguany s'ha dirigit als cooperants més joves, no s'ha posat un límit d'edat, per tal d'aprofitar la seva experiència. No obstant això, la major part dels voluntaris que desenvoluparan els projectes són persones joves.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.