muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Els inquers fan un reconeixement de la tasca feta per les monges de la Caritat

Un emotiu homenatge serví per acomiadar les religioses de la seva feina a la residència

Els inquers varen agrair simbòlicament ahir la important tasca social que han portat a terme les germanes de la Caritat a la ciutat durant els darrers 73 anys.

Les religioses, que fins fa poc s'havien encarregat de portar la residència Miquel Mir, deixen definitivament aquesta ocupació, que serà suplida totalment per la gestió municipal.

Coincidint amb la jornada grossa de les festes patronals, l'Ajuntament va organitzar a la residència el que havia de ser un senzill homenatge però que es va convertir en un acte multitudinari a més no poder.

L'homenatge fou curt i concís però molt emocionant. La mare superiora de les monges de la Caritat, sor Pilar Rosa, agraí l'homenatge i esmentà que «ara recollim el treball fet per les nostres germanes molt abans».

També comentà que darrere de la tasca de les religioses sempre hi havia una entrega i un servei de voluntat, i sobretot una presència continuada que ara es trunca.

Durant l'acte també es va presentar el llibre «Cent anys de caritat a Inca», realitzat per mossèn Pere Llabrés, que descrigué la tasca de les religioses com la «d'intentar fer feliços els inquers». Al mateix temps, indicà que l'obra era una petita contribució i que aspirava a escriure. Després de l'acte es va regalar el volum a tots els assistents.

Per la seva banda el batle, Pere Rotger, exposà que les religioses ens han deixat una vida de servei, i animà els professionals que faran feina a la residència a seguir l'exemple d'humanitat de les monges.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.