muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 11°
13°

Presentats els premis Mongofre a la festa de la Fundació Rubió i Tudurí

Es concediran cada dos anys i tindran una dotació de cinc milions de pessetes

La Fundació Rubió i Tudurí-Andrómaco presentà la convocatòria dels premis Mongofre a la festa anual celebrada la nit de dijous a la finca de Mongofre. Instituïts per la Fundació, tindran un caràcter biennal i una dotació econòmica de cinc milions de pessetes. Els premis es destinen a guardonar la tasca cultural, científica, artística o esportiva realitzada per persones individuals, equips de treball o institucions i organismes privats les fites dels quals constitueixin un exemple per a la societat i els pobles d'àmbit específic de Menorca.

El patronat de la Fundació, en una fidel interpretació dels seus estatuts i l'objecte social pels quals es regeix, creu que la institució d'un premi biennal pot servir d'estímul en el compromís per treballar per la millora de l'illa de Menorca. La presidenta de la Fundació, Mercè Rubió, acompanyada per altres membres del patronat, va donar la benvinguda als assistents al sopar que reuní una àmplia i plural representació de la societat civil menorquina.

Els primers convidats, mentre arribaven, podien contemplar l'exposició de fotografies antigues de Llorenç Pons Capella, una col·lecció d'imatges d'inici de segle que varen ser cedides a la Fundació per l'autor. La presidenta del Consell de Menorca, Joana Barceló, encapçalà la relació de polítics que hi assistiren, entre els quals es trobaven el diputat Joan Salord i el senador José Seguí, com també els batles de Sant Lluís, Llorenç Carretero; es Migjorn Gran, Pere Riudavets; es Mercadal, Ramon Orfila; i Ferreries, Román Sintes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.