nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El nou auditori du 4 mesos de retard i en podria acumular altres tants

Així i tot, el batle creu que no estarà llest fins el setembre del 2001

Les obres del nou auditori de Lloseta duen molt de retard. Segons les previsions inicials les obres ja havien d'estar acabades el març d'enguany. El retard ha fet que s'hagi hagut de demanar una pròrroga al Consell de Mallorca, que finança prop del 80% del cost del projecte, que és d'uns 153 milions. L'empresa concessionària, Incomarsa, ha redactat un planing en què s'estableix que l'auditori estarà acabat l'octubre o el novembre d'enguany.

Des de l'Ajuntament es preveu, però, que aquest termini tampoc no es complirà, per la qual cosa s'haurà de demanar una nova pròrroga. El batle, Bernat Coll, diu que es donaria per satisfet, si es tenen en compte les dificultats que el projecte ha presentat, si podia inaugurar l'auditori per les festes patronals del 2001, que se celebren el setembre.

El retard ha estat ocasionat per diverses causes. El conveni entre l'Ajuntament i el Consell va ser signat el juny de 1998 i s'hi establia que el cost total seria de 104 milions de pessetes. La quantitat total es va haver d'apujar fins a 153 milions. L'única empresa que es va presentar amb possibilitats de fer-se càrrec de dur a terme l'obra va ser Incomarsa, que només va rebaixar el preu inicial en unes 68.000 pessetes. L'adjudicació es va fer el febrer de 1999 i les obres varen començar el mes d'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.