muy nuboso
  • Màx: 18.08°
  • Mín: 11.39°
18°

La Creu Roja amenaça ruïna i per això han hagut d'apuntalar-ne el soterrani

El bar Los Tiburones no s'obrirà per les festes perquè també està en males condicions

Les taquilles del parc municipal de Felanitx, on s'ubiquen les dependències de la Creu Roja que donen cobertura a tota la comarca i des d'on es reparteixen les entrades dels concerts per a les festes de Sant Agustí, estan en estat ruïnós i per això se n'han hagut d'apuntalar els soterranis.

Aquest, emperò, no és l'únic immoble que hi ha a l'interior del parc municipal i que es troba en molt mal estat. L'arquitecte municipal no només ha encarregat apuntalar les taquilles de l'entrada, sinó també el famós bar Los Tiburones, segons informà el regidor —ell mateix s'encarrega del parc—, Jaume Binimelis (PSM). Aquest local es troba ben al costat de l'escenari que hi ha dins el recinte, on es fan els multitudinaris concerts per les festes de Sant Agustí.

Enguany, per les festes, aquest mític bar, que és precisament el que té terrassa superior, no es podrà obrir. I és que l'arquitecte ha considerat oportú mantenir-lo tancat atès el lamentable estat en què es troba i el perill que comporta obrir la terrassa de dalt.

En relació a aquest tancament, Binimelis comentà que «ens hem vist obligats a negar l'explotació dels dos bars per qüestions tècniques, atès l'estat ruïnós en què es trobaven». L'equip de govern (PSOE, PSM i UM) considera que la decisió ha estat «encertada» perquè «hem actuat amb responsabilitat».

Cal recordar, així mateix, que les taquilles del parc municipal estan ocupades per les dependències de la Creu Roja des del passat mes d'agost de 1999. L'encarregada Tina Pons comentà ahir que estava assabentada de l'apuntalament del local perquè l'encarregat del parc la n'informà, «emperò des de l'Ajuntament ningú no me n'ha dit res».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.