algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Maria Petra Cabello morí estrangulada i patí tot tipus de vexacions del seu marit

En el cos de la dona aparegueren nombroses marques de cigarretes enceses

Els primers resultats de l'autòpsia de Maria Petra Cabello Casau i de Francisco Cobo Muñoz, el matrimoni que aparegué sense vida dimarts en el seu apartament de Son Caliu, confirmen les primeres sospites dels investigadors del cas: que la dona morí a mans del seu marit, el qual se suïcidà posteriorment penjant-se d'una làmpada.

Concretament, per les primeres conclusions que es poden treure dels resultats de l'autòpsia, practicada ahir dematí, Maria Petra va ser estrangulada pel seu marit. Així ho confirmen unes marques aparegudes en el coll de la infortunada.

A més, la dona sofrí tot tipus de vexacions, fet que es desprèn de les senyes aparegudes en determinades zones del seu cos, fetes amb cigarretes enceses. Un bon grapat de cremades varen ser detectades a la zona del pit i a la zona púbica. D'igual manera els cabells de la dona, tant del cap com del pubis, aparegueren tallats.

Segons sembla també es pogueren detectar cops al cap de Maria Petra, fet que, juntament amb el desordre per tota l'estança, pot donar una pista sobre la violència que es visqué dins l'apartament.

Segons sembla, tot i que al llarg de set anys s'havien mostrat com una parella normal, Maria Petra i Francisco havien començat a distanciar-se en els darrers mesos. Ell, que igual que la seva esposa treballava en el sector de l'hostaleria, estava de baixa a causa de les fortes depressions que patia des de feia una temporada. Algunes fonts indicaren que Francisco havia tengut problemes amb l'alcohol, encara que darrerament ja els havia superat. L'home també havia perdut la visió d'un ull a causa d'una baralla, fet que agreujà més el seu estat depressiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.