algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Obliga una prostituta a mantenir relacions amenaçant-la amb ganivet

L'home fou descobert i fugí, i mossegà un policia quan era detingut

Un individu sense antecedents va ser detingut dimarts vespre a Palma com a presumpte autor de delictes d'agressió sexual i atemptat a agents de l'autoritat.

Segons informà un portaveu del Cos Nacional de Policia, l'home, identificat com a Juan Antonio Ll.B., de 29 anys, contractà els serveis d'una prostituta a qui, sota amenaces d'arma blanca, obligà a practicar-li una fel·lació dins la seva furgoneta a l'aparcament de Gesa i a la qual introduí en repetides ocasions els dits a la vagina i a l'anus en contra de la seva voluntat. En ser descobert, es produí una espectacular persecució. En el moment de detenir-lo, l'individu mossegà un policia local, que necessità atenció mèdica.

Segons indicà un portaveu del 091, aquests fets succeïren devers les onze de dimarts vespre, quan un policia nacional fora de servei circulava amb el seu turisme particular pel carrer Joan Maragall. De sobte detectà la presència de gent que cridava demanant ajuda. Un dels ciutadans l'informà que se sentien crits des de l'interior d'una furgoneta estacionada en el pàrquing de Gesa. Quan l'agent s'acostà i donà l'alto, de l'interior del vehicle sortí una dona nua de cintura fins als peus. Juan Antonio intentà agafar-la, però finalment decidí escapar, tot copejant dos vehicles amb la furgoneta.

L'agent perseguí el detingut juntament amb una patrulla del 092 i amb la col·laboració de dues unitats de la Guàrdia Civil, interceptaren la furgoneta a la via de cintura, a l'alçada del cementeri municipal. L'home s'oposà violentament a l'arrest i mossegà un dels agents de la Policia Local.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.