algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

Sanitat construirà el reivindicat PAC al municipi abans de dos anys

Els tècnics diran si el nou centre s'ubicarà a la vila o a Can Picafort

El municipi de Santa Margalida disposarà, a la fi, del tan reivindicat Punt d'Atenció Continuada (PAC), que permetrà garantir una assistència sanitària les 24 hores del dia.

La consellera de Sanitat, Aina Salom, es va comprometre, durant la visita que realitzà ahir als tres centres sanitaris del municipi, a posar en marxa aquest nou servei en un termini màxim de dos anys.

Durant aquest recorregut es varen tractar amb els membres de l'equip de govern les diferents mancances sanitàries del municipi. La consellera indicà que convocarà tan aviat com sigui possible la comissiió mixta integrada pel Govern i l'Insalud amb la finalitat de posar en marxa aquest projecte.

Malgrat això, s'obre una gran incògnita respecte del possible emplaçament d'aquest nou centre, tot tenint en compte que el nucli costaner de Can Picafort ja supera la vila en població.

Segons va manifestar el batle, Antoni del Olmo, hauran de ser els tècnics els que en determinin la situació final. En aquest sentit, Del Olmo és conscient que en tractar-se d'una reivindicació històrica es poden generar tensions entre els vilers i els picaforters sobre la conveniència d'ubicar en un lloc o en un altre el PAC.

En qualsevol dels dos casos l'Ajuntament proposa alternatives. Així, la dotació es pot ubicar aprofitant l'actual centre de salut de Santa Margalida. També es podria edificar en un solar de propietat municipal situat darrere de l'actual centre de salut de Can Picafort.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.