algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La via de circumval·lació del Moll tindrà el projecte llest acabat l'estiu

Els veïns afectats el podran examinar després de les vacances

El projecte de la via de circumval·lació del Port de Pollença, que es troba integrat dins del Pla de Carreteres del Govern balear, ja es troba quasi redactat però s'esperarà per després de les vacances per ser presentat als veïns afectats.

La batlessa, Francesca Ramon, es va reunir despús-ahir amb el conseller d'Obres Públiques, Josep Antoni Ferrer, per tractar sobre el tema. Des de l'altura de Gotmar sortirà un vial cap a la carretera de Formentor i un altre anirà cap al nucli urbà.

Actualment la carretera, que es troba en primera línia, presenta una intensitat de trànsit molt elevada. Segons un estudi realitzat el 1997, la mitjana de vehicles que transitaven per la carretera Alcúdia-Port de Pollença era de 7.000 vehicles diaris. La intensitat de la carretera entre Pollença i el Port era d'uns 11.400 vehicles, i a la que uneix el Moll amb Formentor era de 12.200.

Gràcies al desviament del trànsit per la nova via, part de la primera línia podrà esdevenir zona per a vianants. El passeig estarà en la zona més comercial del Port i suposarà una important millora en estètica i qualitat de vida a la zona.

Aquestes actuacions de millora es faran en el mateix sentit de les obres que la Conselleria de Medi Ambient vol fer a l'aparcament del port esportiu. Les places d'estacionament seran reduïdes un vint per cent.

També es vol aprofitar el desviament del trànsit per realitzar un projecte de regeneració de la platja, la carretera és massa propera al mar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.