algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

El Jutjat confirma la multa d'un milió per tenir «escurabutxaques» il·legals

L'empresa afectada al·lega indefensió i errors a l'expedient sancionador

La titular del Jutjat Contenciós número 2 de Palma, María Àngeles Berrocal, ha ratificat la legalitat de la multa d'un milió de pessetes posada per la Conselleria d'Hisenda i Pressuposts a una empresa de joc que tenia màquines il·legals en el seu establiment.

Aquesta empresa, amb seu a Santa Ponça, fou sancionada mitjançant una resolució d'aquest departament autonòmic, després d'una inspecció realitzada el juny de 1999 per agents de la Prefectura Superior de Policia, que actuaren a petició de la Conselleria.

El motiu de la sanció, tipificada com a «molt greu», fou el de no haver registrat en la Conselleria una màquina escurabutxaques. Els fets, segons s'especifica a la sentència, s'iniciaren quan l'empresa presentà un escrit a la Conselleria demanant un canvi de màquines el 12 de juliol de 1999.

Quatre dies després, la Secretaria General Tècnica de la Conselleria acordà iniciar un procediment sancionador contra l'empresa per una infracció de la normativa sobre jocs de sort, envit i atzar, malgrat que s'equivocà en el model de la màquina i en el nom de l'empresa implicada. Així i tot, no presentà cap al·legació.

L'11 d'agost l'empresa reclamà a la Conselleria que li enviàs una còpia de totes les actuacions incloses dins l'expedient administratiu a una direcció de Madrid, on estava domiciliada, juntament amb Múrcia. El 8 de setembre, la Conselleria corregí els errors detectats inicialment i formalitzà la proposta de resolució.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.