nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Mikhail Gorbatxov expressà a Antich el seu suport a la implantació de l'ecotaxa

L'expresident de la Unió Soviètica fou rebut en audiència al Consolat de la Mar

88830
Mikhail Gorbatxov es reuní ahir amb el cap de l'Executiu autonòmic, Francesc Antich.

L'expresident de la Unió Soviètica, Mikhail Gorbatxov, que es reuní ahir amb el cap de l'Executiu autonòmic, Francesc Antich, es declarà partidari de la implantació de l'impost turístic, popularment conegut com a ecotaxa.

Segons Gorbatxov, la gran afluència de turistes a les Illes requereix els fons necessaris per a les inversions en infraestructures necessàries per donar-los atenció. Tot i que manifestà que «no vol donar lliçons sobre què s'ha de fer, perquè he hagut de prendre moltes de decisions en la meva vida, Gorbatxov defensà la iniciativa del Govern de Progrés amb el propòsit de regenerar el medi ambient i rehabilitar les zones turístiques més degradades».

Antich rebé ahir en audiència l'exmandatari soviètic i recorregué amb ell l'exposició de Joan Bennassar que acull la Llonja. Va ser en el transcurs d'aquesta visita que, en contra d'allò que estava previst, va efectuar unes declaracions als periodistes.

Gorbatxov expressà a Antich la seva preocupació per les nombroses construccions que havia observat a la península de Formentor. Aquest fou un dels altres motius perquè l'home de la Perestroika donàs suport a l'ecotaxa.

A pesar que reconegué que són «molts» els onze milions de turistes que visiten anualment Mallorca, el darrrer president de l'URSS qualificà l'Illa «com un lloc meravellós per descansar-hi després de dos anys d'intensa activitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.