algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

Un carril per a bicicletes connectarà els nuclis costaners del municipi

La construcció de la via pretén que els ciclistes puguin circular sense gens de perill

Un carril per a bicicletes connectarà els diferents nuclis de la zona costanera del municipi de Son Servera. Els ciclistes podran recórrer d'oest a est, en una mena de ruta cicloturística, el litoral serverí des del poble de Son Servera, passant per Cala Millor, Cala Bona, es port Vell, es port Verd, fins a arribar a la costa dels Pins.

El carril per a bicicletes es bifurcarà amb dos ramals a l'altura de la rotonda d'entrada a Cala Millor. El primer dels carrils bici, que es desviarà per darrere la zona de Son Floriana, discorrerà per dins els assentaments anteriorment esmentats. El segon dels ramals vorejarà la costa de Son Servera, de manera que els ciclistes podran fer una ruta seguint la línia de costa, just vora la mar.

«El principal objectiu d'aquest carril per a bicicletes és evitar el gran perill que suposa per als ciclistes, majoritàriament turistes, circular per una de les carreteres secundàries més transitades de tot Mallorca», va explicar Miquel Àngel Villalonga (PSM), regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Son Servera.

Així mateix, la projecció d'un carril bici permetrà, «a més de preservar la seguretat dels ciclistes, la mobilitat dels turistes d'un indret a l'altre del municipi de Son Servera, sense necessitat d'agafar l'autobús o el turisme. Amb això, aquest carril és una incitava que pretén evitar la congestió de trànsit que pateix Son Servera durant l'estiu i d'aquesta manera, evitar l'augment de la contaminació mediambiental», va apuntar Villalonga.

El punt de sortida del carril per a cicles s'ubicarà a l'eixida del poble en direcció cap a Cala Millor. En aquest sentit, l'Ajuntament pretén realitzar una rotonda en aquesta àrea, a l'altura del carrer del Cós, per tal de canalitzar el trànsit rodat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.