algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

Més de dos-cents ciclistes es manifestaren contra la nova depuradora de Sant Jordi

Un total de quatre-centes persones participaren ahir en l'acte reivindicatiu

Més de quatre-centes persones, dues-centes d'elles en bicicleta, participaren ahir en la nova protesta organitzada per la Plataforma en Defensa de Sant Jordi contra la instal·lació d'una nova macrodepuradora a la vora del poble habitat que dóna nom al col·lectiu.

L'acte va consistir en una jornada ciclista reivindicativa en què, si bé no hi participaren tots els congregats a la vora de la depuradora, sí que es va poder comptar amb el suport moral dels que no colcaren, que en tot moment també varen manifestar el seu rebuig a la construcció de la depuradora, projecte que ja ha estat aprovat pel Ministeri de Medi Ambient de Jaume Matas i que costarà quatre mil milions de pessetes.

Josep Lendínez, un dels organitzadors de la diada, va mostrar la seva absoluta «satisfacció» per la gran participació en la jornada, i molt especialment pel gran nombre de joves que es va congregar a la concentració. «Hem de tenir en compte que a les persones grans els costa una mica més mobilitzar-se, però moltes ens han expressat el seu suport, i en propers actes que no impliquin la necessitat de fer grans esforços físics, estam segurs que podrem comptar amb ells».

Els ciclistes varen partir des de l'actual depuradora de Sant Jordi i, després de travessar el nucli de població per diversos indrets, es varen encaminar cap a s'Aranjassa per després continuar fins a arribar de nou a la depuradora, on es va donar per finalitzada la reivindicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.