nubes dispersas
  • Màx: 17.55°
  • Mín: 8.69°
17°

El Govern aportarà 4.367 milions per al Pla de residus de Mallorca

El Consell de Govern aprovà ahir la signatura d'un conveni de col·laboració amb el Consell de Mallorca per al finançament de les infraestructures previstes en el Pla director sectorial de residus de l'Illa, en virtut del qual el Govern aportarà inicialment 4.367 milions de pessetes.

Segons va explicar el conseller de Presidència, Antoni Garcias, aquesta quantitat podria veure's reduïda segons els doblers que finalment hi aporti la Unió Europea, que en principi sols ha destinat poc més de 2.100 milions.

D'aquesta manera, l'Executiu autonòmic aportarà el 30% de les inversions no subvencionades per la Unió Europea i que estan previstes en el pla, tal com preveu l'estudi econòmic i financer que acompanya el document.

El decret d'aprovació definitiva d'aquest pla director sectorial estableix que el Consell Insular de Mallorca és el responsable del tractament unitari i integrat dels residus, excepte dels de construcció i domolició.

Coma a conseqüència, el Consell Insular de Mallorca ha de construir i posar en funcionament tota una sèrie de noves infraestructures o ha d'ampliar i millorar les ja existents, la qual cosa suposa una despesa de més de 14.500 milions de pessetes, va recordar el conseller de Presidència del Govern Balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.