algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Els autobusos de la Part Forana també exigeixen carregar a l'aeroport de Palma

Els titulars dels vehicles reivindiquen transportar turistes des de la zona nord

Els titulars del transport d'autobusos de la Part Forana també volen anar a l'aeroport de Son Sant Joan per carregar i descarregar turistes fins als pobles de la zona nord de l'Illa.

Els transportistes varen explicar que «fa deu anys que feim aquesta reivindicació però mai els governants no ens han escoltat. Ara esperàvem que el nou Govern ens fes cas però no sembla que sigui així».

El propassat mes de maig la Conselleria d'Obres Públiques notificà a un dels interessats que la seva línia de transport no seria ampliada fins a l'aeroport. Obres Públiques es va justificar, mitjançant un escrit, que deia que «la distància d'aquests pobles, o nuclis de població, fins a l'aeroport obliga en general a la utilització de carreteres que tenen altre tipus de trànsit preferent. Aquestes vies no tenen la capacitat i l'agilitat pròpies d'un accés terrestre fins a l'aeroport i poden arribar a produir freqüents congestions o fins i tot quedar col·lapsades».

D'altra banda, el Govern considera que hi ha un servei de transport urbà, col·lectiu, de passatgers per carretera, entre l'aeroport i Palma, que ofereix als usuaris la possibilitat d'accedir des de la capital, a una àmplia oferta de serveis de transport per carretera que comunica amb la resta de les poblacions turístiques de l'Illa.

Els titulars dels autobusos forans no acaben d'entendre com els seus vehicles poden congestionar les carreteres de Mallorca i un nombre superior de petits vehicles, com són els taxis, no produeix el mateix efecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.