cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

Els nous edificis del municipi hauran de respectar les altures de les edificacions veïnes

Els veïns podran presentar al·legacions durant dos mesos al Pla General, que va ser aprovat dimarts

A l'hora de construir noves edificacions al nucli de Muro s'hauran de tenir en compte les altures i tipologia de les cases veïnes, és a dir, si hi ha una altura de dues plantes serà el màxim permès.

També s'haurà de tenir en compte el color de les façanes i la resta d'elements exteriors dels habitatges veïns a l'hora de determinar els de les noves.

Aquest va ser un dels punts del nou Pla General de Muro, que es va aprovar inicialment durant el ple del passat dimarts. Després d'aquesta decisió la normativa urbanística quedarà exposada dos mesos. Durant aquest temps, qualsevol veïnat pot presentar al·legacions contra el que es va aprovar. El nou pla introdueix vint modificacions a la vila i tres a la costa. Tot i això, segons el tècnic redactor del projecte, Manolo Velasco, la capacitat de maniobra que deixa el sòl que ja està urbanitzat al municipi és petita.

Velasco afirma que només queda per construir un 10 per cent a la Platja de Muro i un 20 per cent en el nucli urbà. A la vila la majoria de les reformes van encaminades a aconseguir més equipaments. En aquest sentit, a la zona s'estableix una zona més àmplia per a dipòsits perquè s'esbucarà l'única d'aquestes instal·lacions, que es troba elevada, per l'impacte visual que suposa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.