algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

El Govern demanarà a Madrid Policia estatal als municipis de les Balears

L'Ajuntament i el Consolat renoven el conveni del servei d'emergència 112

El conseller d'Interior, Josep M. Costa, intervindrà davant el Ministeri d'Interior perquè assigni dotacions de la Policia de l'Estat als municipis de Mallorca, ja que actualment els ajuntaments han d'assumir tota la despesa relacionada amb seguretat ciutadana.

El conseller d'Interior es va reunir amb el batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, per tractar els temes de seguretat i emergències. Govern i Ajuntament consideren que la dotació policial que hi ha actualment a Alcúdia és insuficient si es té en compte que es tracta d'una zona turística que rep molts de visitants.

Miquel Ferrer va dir que actualment Alcúdia te menys dotació policial que no fa uns anys, mentre que el nombre de persones que visiten la zona a l'estiu va en augment. A Alcúdia, a l'estiu, hi ha uns 50 policies municipals i 35 a l'hivern.

Pel que fa a la Guàrdia Civil, l'Ajuntament considera necessari que hi hagi una dotació permanent. El batle, Miquel Ferrer, digué que el tema de la seguretat ciutadana és important, tant a nivell d'imatge com per una qüestió interna de bon funcionament del municipi.

També es va informar sobre la decisió del Govern de fer un estudi analitzant la problemàtica relacionada amb la inseguretat ciutadana a les Balears, per tal de determinar quines zones tenen un dèficit més important, pel que fa a forces de seguretat.

Actualment a les Balears només hi ha Policia de l'Estat a Palma, Manacor, Maó, Ciutadella i a la ciutat d'Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.