algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Les farmàcies balears tanquen avui les portes de 12.00 a 13.30 hores

En aquest temps el Col·legi decideix en assemblea si se suma a la protesta estatal

Els usuaris que vulguin comprar un medicament entre les 12.00 i les 13.30 hores d'avui hauran d'utilitzar els serveis de les farmàcies de guàrdia, ja que en aquest termini els apotecaris, convocats pel Col·legi a les Balears, decidiran en assemblea si donen suport al tancament organitzat a nivell estatal.

El Col·legi d'Apotecaris ha citat els seus associats a les 12.00 hores en primera convocatòria i a les 12.30 en segona, per tal de tractar de les mesures de pressió. Aquesta circumstància implica que durant almenys una hora les principals farmàcies romandran tancades.

De qualsevol manera, ja s'ha concertat un augment del nombre d'oficines de farmàcia que seran obertes per tal d'assegurar el servei, malgrat que des del Col·legi no se n'ha concretat el nombre.

El tancament de 24 hores per avui, dia 11, ha estat organitzat a nivell estatal pel Consell Oficial de Col·legis Farmacèutics d'Espanya per protestar contra les mesures liberalitzadores aprovades pel Govern central el passat 23 de juny a través d'un Reial Decret.

Es tracta de la primera vegada que els farmacèutics es posen d'acord, encara que no de manera unànime, per tal de dur a terme aquesta protesta. El Consell de Col·legis ha demanat la comprensió dels ciutadans, als quals garanteixen que tindran les seves necessitats perfectament cobertes a través de serveis d'urgència superiors als usuals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.