nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Un regidor abandona el govern des Castell per la 'crisi de les casernes'

Divisions al Pacte Tripartit poden fer que la batlessa Borràs quedi en minoria

L'equip de govern de l'Ajuntament des Castell pot quedar en minoria els propers dies a causa de la crisi ocasionada per la decisió de comprar només una caserna de s'Esplanada del municipi. Les divisions entre els membres de l'equip han fet que el regidor Miquel Pons, d'Esquerra de Menorca, hagi abandonat el seu càrrec. Per altra part, un dels regidors del PSM, Miquel Mont, ho podria fer en els pròxims dies.

La font de la crisi és la decisió del Consistori d'adquirir només la caserna més petita de les dues que el Ministeri de Defensa ha posat a la venda. En el ple extraordinari de dijous es va aprovar en un primer moment la compra amb només dos vots a favor, dels regidors Mont i Pons, l'adquisició de les dues casernes. La resta de regidors es va abstenir a la votació.

Aquesta decisió va ser invalidada perquè el Consistori no té els recursos necessaris per pagar els dos immobles. Poc després, s'aprovava una segona moció per la qual es donava permís a la batlessa Maria Borràs per pagar 13 milions de pessetes en concepte d'opció de compra de la caserna més petita, el Duque de Crillón.

D'aquesta manera, la votació va deixar clares les diferències que existeixen entre els membres de l'equip de govern. Borràs fins i tot ha afirmat que ha tingut fortes pressions per part d'aquests dos regidors a través de la plataforma cívica que es va crear en defensa de la compra de les casernes per part de l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.