cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Uns vint autobusos de transport regular i escolar d'Aumasa no han passat l'ITV

L'Ajuntament és conscient que seria responsable subsidiari s'hi hi hagués una desgràcia

L'empresa Aumasa compta amb una vintena d'autobusos que realitzen el transport regular i escolar que no han passat la ITV o que aquesta està a punt de caducar.

L'Ajuntament de Manacor és conscient d'aquest fet perquè des de Trànsit els han informat, ja que tenen una relació dels titulars d'autobusos que no han passat la ITV, també sap que si hi hagués una desgràcia el Consistori i la Conselleria d'Obres Públiques en serien responsables subsidiaris. Per aquest motiu, ara la Policia Local està realitzant un seguiment a aquesta empresa, també una persona del Consell Insular de Mallorca facilita informació al Consistori manacorí per tal de poder detectar aquestes irregularitats. És per això mateix que a la darrera reunió mantinguda entre els titulars d'Aumasa, Antònia i Pilar Riera, més conegudes com ses Rectoretes, i l'Ajuntament, aquestes acusaren el regidor d'Interior, Antoni Mestre (PSOE), d'haver contractat un servei especial d'espionatge.

La Policia Local fa uns dies detingué un autobús d'Aumasa, que cobria el transport de Manacor a Portocristo en hores nocturnes per dur els joves fins al conegut Carreró, perquè detectaren a primera vista que el vehicle no portava porta i després ja en aturar-lo comprovaren que no havia passat la ITV. «L'altre dia un autobús no duia parabrises i en aturar-lo el conductor simplement llevà importància al fet dient que ara no plou, no tenim per què dur-ne», afegí Mestre.

Ahir mateix els representants municipals dels diferents partits que integren l'equip de govern es reuniren per establir les condicions que s'exigiran a ses Rectoretes la setmana vinent. D'entrada, el PP es mostrà «molt a la defensiva», en paraules de Mestre. «No tenen consciència, ni vergonya. Veure el que pot arribar a passar i no voler actuar és increïble», apuntà al respecte Mestre. Després comentà que havia instat el PP a anar a fer un míting al barri de sa Torre, allà on tenen les cotxeres Aumasa, i a dir als veïns que ells no volen el rescat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.