cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Font convoca una reunió amb la junta local per posar pau dins l'Ajuntament

El president del PP de Mallorca diu que l'acte de regidor és de Joan Antoni Ramonell

El president del PP de Mallorca, Jaume Font, informà ahir que havia convocat una reunió a principis de setmana amb la junta local de Montuïri per aclarir posicions.

Font volgué llevar ferro a tota la polèmica que s'ha desfermat a Montuïri des que l'actual diputat popular i exbatle del poble, Joan Antoni Ramonell, anunciàs que tenia intenció de tornar a l'Ajuntament perquè «al batle Biel Matas li mancava experiència». El també batle de sa Pobla comentà ahir que havia parlat amb Matas i Ramonell i que «la cosa està tranquil·la». «N'hem parlat i tot això ja està controlat», repetí.

Després, en demanar-li si considerava que era oportuna la tornada de Joan Antoni Ramonell a l'Ajuntament de Montuïri, Font contestà dient que «no m'he de pronunciar sobre un acte de regidor, aquesta serà una qüestió que haurà de tractar la junta local, que és qui ho ha de decidir». Malgrat aquestes declaracions, Font de seguida rectificà per deixar clar que «l'acte de regidor és de Ramonell, de ningú més». I afegí que «no hi ha cap problema que no sigui salvable». Així mateix, comentà que el rebombori que s'ha desfermat a Montuïri des que les notícies aparegueren als mitjans de comunicació no es correspon amb la realitat.

El cert és que Jaume Font serà present en aquesta reunió que ha convocat a principis de setmana, i on s'estudiarà si és convenient la tornada de l'exbatle Ramonell a la política municipal.

Cal recordar que el batle de Montuïri, Biel Matas (PP), el dijous al matí ja es reuní amb l'exbatle Joan Antoni Ramonell (PP) per aclarir les darreres declaracions aparegudes en els mitjans de comunicació i, alhora, fer-li saber que «qui comanda a l'Ajuntament som jo, encara que no impediré que ell sigui regidor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.