nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
10°

Els empresaris de les Balears, atents a la futura universitat privada de Llucmajor

El projecte de la Rei Jaume III es presentà a la Cambra de Comerç de Mallorca

Empresaris destacats de les Balears i dirigents de les principals patronals assistiren ahir a la presentació de la universitat privada Jaume III que es projecta construir a Llucmajor.

L'acte, efectuat a la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca i Pitiüses, comptà amb l'assistència dels presidents de Caeb i Pimeco "Josep Oliver i Tomás Garrido, respectivament", com també del president de l'empresa Globalia "que inclou a les Illes empreses com Air Europa o Viajes Halcón", Juan José Hidalgo, i el gerent de la Federació Hotelera, Antoni Munar.

El principal promotor de la Universitat Jaume III, l'empresari Xavier Cabotà, explicà als presents com en l'actualitat el projecte urbanístic per a la construcció del campus disposa del vistiplau del consistori de Llucmajor.

És ara el Govern balear qui ha de concedir l'autorització per a usos docents, previ informe del Consell d'Universitats; d'aquesta autorització se'n podrà derivar la declaració d'interès general "competència de la comissió insular d'Urbanisme" que permetrà urbanitzar aquests terrenys, situats en sòl urbà.

Segons explicaren ahir els màxims responsables de la Universitat Campus Jaume III, la declaració positiva per part del Govern balear és obligada, atès que l'oferta educativa del nou campus vindrà avalada per la Universitat Europea-CEES, com ja fou avançat el mes de febrer passat, quan es presentà als mitjans de comunicació el nou projecte educatiu.

La Universitat vol implantar sis titulacions a la seva cartera: arquitectura, periodisme, dret, activitat física i esports, més les diplomatures de turisme i fisioteràpia, que de fet són una àmplia gamma formativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.