cielo claro
  • Màx: 20.67°
  • Mín: 13.08°
20°

Rodrigo de Santos no podrà rescatar la concessió d'Ambulàncies Illes Balears

Insalud no està disposat a l'ampliació de crèdit que suposarà un nou contracte

El director territorial d'Insalud, Javier Rodrigo de Santos, no obtindrà doblers suficients per rescatar o modificar la concessió administrativa a Ambulàncies Illes Balears, segons fonts fiables de l'Institut a Madrid. De Santos ha esbargit de manera repetida al llarg dels darrers dies —a Eivissa primer, a Mallorca després— que la unió temporal d'empreses dirigida per José María García Ruiz ha incomplert els termes del contracte signat ara fa poc menys d'un any (l'1 de setembre de 1999) i s'ha expressat en termes despectius contra l'empresari representat per la CAEB.

«Ningú no ha hagut de suportar aquest subjecte tant com jo», ha dit a Eivissa De Santos, qui acusa la UTE de retardar de manera premeditada els seus serveis amb la intenció d'obtenir millores econòmiques en el contracte que aviat s'haurà de renovar. La unió d'empreses ha emès un comunicat en què vol «deixar constància i aclarir, perquè no hi pugui haver cap dubte, que en cap cas cap treballador de l'empresa no ha rebut pressions o ordres de la Direcció de l'empresa per retardar l'adreçament d'ambulàncies quan es produeixen urgències».

Una imputació com aquesta —diu el president del comitè d'empresa, Guillermo Nicolau Far— «posa en dubte la professionalitat i honorabilitat dels treballadors que es dediquen al transport sanitari i creuen fermament en la seva professió».

El pròxim dimarts, l'Associació Ambulàncies Illes Balears donarà la seva versió sobre el conflicte que enfronta aquesta empresa amb la Direcció Territorial d'Insalud, que la contractà ara fa dos anys per cobrir el servei arreu de les Illes sense que, fins ara, s'hagués expressat cap mena d'insatisfacció per part dels contractants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.