cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El batle de Ciutadella obre un debat sobre la massificació a les festes

Pau Lluch: «Cal, entre tots, fixar els criteris per la bona celebració de Sant Joan»

El batle de Ciutadella, Pau Lluch, ha encetat el debat entorn de la massificació que pateix la ciutat durant les festes de Sant Joan. Aquest fenomen s'ha incrementat aquests darrers anys, amb la facilitat de desplaçaments gràcies a les companyies aèries i marítimes.

Segons Lluch, «cal afrontar i parlar d'aquesta qüestió. Entre tots hem de ser capaços d'aportar propostes i criteris que donin solució a un problema que any rere any va augmentant». El primer regidor de Ciutadella transmet i comparteix, amb aquestes paraules, la preocupació de la majoria de ciutadellencs.

Pau Lluch diu que «les festes són nostres i som nosaltres els qui hem de dir com s'han de celebrar, sempre en un ambient de respecte als caixers i cavallers, primers protagonistes de Sant Joan, però la massificació ens condueix a una situació perillosa, en la qual difícilment es pot garantir la seguretat ciutadana, l'ordre públic i la convivència. A les autoritats responsables ens correspon donar respostes a aquesta situació cada cop més greu».

El batle de Ciutadella, que pertany als Independents de Menorca (Inme), manifesta que «no permetrem que les festes ens fugin de les mans, i per tant cal ser molt responsables per cercar solucions abans que la situació es compliqui i empitjori. La majoria de caixers i cavallers, com també regidors de l'Ajuntament, membres de la Junta Municipal de Sant Joan i ciutadans m'han fet arribar la seva preocupació, tot demanant l'actuació de l'Ajuntament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.