cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Una guia del municipi ajuda a perdre's i a saber com treballa qui l'ha editada

L'edició d'aquest plànol és plena d'errades i anotacions que no diuen res

Una guia turística del municipi ha desconcertat tots els felanitxers que l'han llegida. D'entrada no sembla tenir res de l'altre món, però a mesura que t'hi fixes trobes anotacions tan divertides com: «Falta logo» o «Ya te lo daré». Els responsables de les empreses que decidiren col·locar propaganda en aquesta guia turística de Felanitx, Portocolom, Cas Concos, s'Horta i cala Ferrera i que ha subvencionat la regidoria de Turisme, Fires i Mercat de l'Ajuntament, han manifestat que «ens sentim estafats perquè el plànol apareix ple d'errades. Molts dels nostres anuncis estan equivocats i al plànol apareixen llocs que hi surten molt enfora del lloc que els pertoca».

Les errades que apareixen a la guia turística evidencien que l'empresa ha editat directament l'esborrany realitzat, quan encara s'estaven concretant les negociacions amb les diferents empreses. D'aquí totes les anotacions que no vénen al cas. Alguns dels afectats han afirmat estar molt enfadats perquè «hem pagat molts diners, n'hi ha que han pagat 25.000 o 30.000 pessetes. Les errades més significatives fan imaginar el moment en què l'encarregat d'agafar les dades parlava per telèfon i anava anotant el que li deien els clients.

Per exemple a baix de «Peluquería Carlos Martín» hi ha escrit «¿Falta Dirección, Tel. Falta Logo»; una altra mostra és l'entitat bancària «Sa Nostra» on apareix «Falta Logotipo, Dirección». L'anècdota més graciosa és la de l'empresa Moliver, on destaca: «Ya te lo daré». També han canviat el nom d'Unicmall (Unichall) i la Fundació Deixalles (Fond Drixalles). Cal remarcar que al llarg de tot l'escrit hi ha tota una sèrie de greuges comparatius. Un exemple que hi apareix és el de l'empresa «Ladrillerías Mallorquinas», que apareix abreujada amb «Lad. Mallorca.», per altra banda, en canvi, una altra empresa és la de «Confecciones Sansò. Fàbrica De Generes De Punt.», on no s'han seguit els mateixos criteris per abreujar el nom de l'empresa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.