algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

La Conselleria de Turisme fa cessar avui Antoni Tarabini de director del CITTIB

Entre els motius que es plantegen es troba la incompatibilitat amb el seu càrrec públic

El director del Centre d'Investigació i Tecnologies Turístiques de les Balears (CITTIB) serà destituït avui a petició del conseller de Turisme, Celestí Alomar, fet que confirmà ahir el mateix Tarabini, que rebé per fax la notificació de la Conselleria de Turisme. De moment, i fins que es prengui una decisió definitiva, es farà càrrec del centre Pedro Meaurio, fill de qui va ser durant molts d'anys director de l'aeroport de Palma.

Segons la informació a què ha tingut accés Diari de Balears, una de les raons que motivarà aquesta substitució al capdavant del CITTIB ha estat la «incompatibilitat» d'Antoni Tarabini per desenvolupar el seu càrrec públic.

La causa principal per fer cessar el director del CITTIB rau que des que aconseguí el control d'aquesta institució (el passat 15 de setembre) Antoni Tarabini continuava posseint el 33 per cent de les accions de la consultoria Gadeso. Tarabini dimití com a conseller delegat de Gadeso un cop que fou nomenat director del CITTIB, però no vengué el 23 per cent dels valors d'aquesta societat fins la setmana passada, segons ha pogut saber aquest rotatiu.

A més, tot indica que el director del CITTIB no estava complint els objectius que li marcà el conseller pel que fa a la gestió de l'entitat i l'elaboració d'estudis turístics. Tarabini remarcà que «demà "per avui" no presentaré la meva dimissió. A mi em faran cessar. Jo vaig ser nomenat com a director del CITTIB en qualitat de càrrec de confiança pel mateix conseller de Turisme. Per tant, té tot el dret a destituir-me si està en desacord amb la tasca que he tirat endavant durant aquests vuit mesos». El director del CITTIB defensarà avui davant el Consell de Direcció que «no tenc cap motiu per deixar la feina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.