cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

Set infants queden sense plaça d'escoleta en tancar Cotó de Sucre

Quatre mares han deixat la feina perquè no tenien qui els guardàs els fills

El tancament de l'escoleta Cotó de Sucre ha provocat que set infants en edats compreses entre zero i tres anys hagin quedat sense plaça a un altre centre d'aquestes característiques. Aquest fet ha desencadenat una situació més greu encara i és que quatre mares dels infants que ara es troben sense escolaritzar estaven realitzant un programa de reinserció social fent feina a la Fundació Deixalles.

Ara aquestes mares s'han vist obligades a interrompre la seva activitat laboral perquè no tenen on deixar els seus fills. Segons ha explicat el gerent de la Fundació, Miquel Monroig, «fa dues setmanes que aquestes dones no vénen a treballar perquè no han trobat un lloc adient perquè els guardin els nins i no poden deixar els seus fills tot sols a casa seva». Així mateix, Monroig apunta que «aquest fet és un greu problema perquè, fins ara, estaven complint amb el pla de reinserció social que és molt important per solucionar la seva vida personal».

La delegada de Serveis Socials de l'Ajuntament de Felanitx, Maria Adrover (UM), ha explicat que el consistori tenia un conveni signat amb l'escoleta Cotó de Sucre en el qual s'estipulava que les mares rebien ajudes si deixaven els seus fills en aquest centre.

«El fet que aquesta escoleta s'hagi tancat «sense avisar ens ha provocat un greu problema que ara haurem de solucionar. No obstant això, sembla que possiblement en unes setmanes l'escoleta es tornarà obrir i acceptarà una altra vegada aquests nins, però si això no transcorre de la manera prevista haurem d'arribar a un acord amb l'escoleta de Sant Alfons», explicà Adrover.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.