algo de nubes
  • Màx: 18.58°
  • Mín: 8.69°
18°

Tres joves detinguts per insultar i copejar policies locals a Palma

Tres joves varen ser detinguts ahir dematí a la Rambla per funcionaris de la Policia Local de Palma després d'una discussió a la qual s'arribà a les mans a causa de l'aparcament d'una furgoneta ocupada per sis joves. Segons sembla, els fets tingueren lloc ahir dematí devers les deu i mitja. En aquell moment una furgoneta Renault Express intentà aparcar a un lloc excessivament petit i estret.

Després repetí la mateixa operació a un altre espai, també massa petit. En les seves maniobres el vehicle copejà un parell de cops altres cotxes estacionats al carrer. Aquest fet va ser detectat per un policia municipal que va cridar l'atenció del conductor. Els ocupants del vehicle insultaren l'agent i fugiren, i foren interceptats poc després per altres funcionaris.

Tres dels ocupants de la furgoneta, que estaven molt exaltats, varen reaccionar contra els policies, i es va arribar a registrar qualque cop. Els funcionaris hagueren d'emprar la força per reduir els joves. María R.S.; Javier V.D. i Lorenzo C.L. varen ser arrestats i traslladats a les dependències policíaques. Els altres joves varen quedar en llibertat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.