algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
19°

Els Bombers descarten la hipòtesi de la parella al foc del pavelló del Prínceps

La versió del guàrdia de seguretat perd tota credibilitat amb vista a la investigació

82242
El pavelló multidisciplinar del poliesportiu Prínceps d'Espanya quedà calcinat el passat 14 de maig d'aquest any.

L'informe oficial dels Bombers de Palma sobre l'incendi que destrossà completament el pavelló multidisciplinar del poliesportiu Prínceps d'Espanya el passat 14 de maig descarta per complet la versió de la parella donada pel guàrdia de seguretat, que digué que 10 minuts abans del sinistre havia tret del recinte dos adolescents en actitud íntima. Segons els Bombers de Palma, «el foc va anar agafant proporcions importants al llarg de més d'una hora, fet que va produir l'elevació de la temperatura per damunt dels 400 graus.

Això, juntament amb l'acumulació de gasos calents i inflamables procedents de la piròlisi dels materials, va produir el col·lapse de l'estructura de la coberta». Aquest informe oficial ja ha estat remès als investigadors del Cos Nacional de Policia. Per aquesta raó, llavors, cal pensar que la versió de la parella podria tractar-se d'una invenció de la persona encarregada de la seguretat del recinte en el moment dels fets, l'horabaixa del 14 de maig.

Els Bombers de Palma dugueren a terme algunes proves per formular hipòtesis sobre la progressió del foc en més d'una hora. En primer lloc, la transmissió del foc es produí per la part superior del tapís del terra, per la qual cosa podria tractar-se d'un material propagador de flama a partir d'una determinada temperatura. D'aquesta manera es descarta completament el fet que la cola de subjecció fos inflamable. De la mateixa manera els Bombers es refereixen al material que cobria el recinte, considerat «autoextingible» fins a una determinada temperatura, quan passa a propagar la flama.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.