algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

L'equip del PP es manté ferm i es nega a canviar el nom de la plaça del Caudillo

Rebutgen així la petició d'Eberhard Grosske i d'Esquerra Unida-Els Verds perquè sols es deu a «motius polítics»

La plaça del Caudillo continuarà sent la plaça del Caudillo. La primera tinent de batle de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu i Àlvarez de Sotomayor, ha signat la denegació de la sol·licitud presentada pel grup Esquerra Unida-Els Verds a l'Ajuntament de Palma i ha fet una explicació de dos folis que ha indignat els regidors de la coalició.

Entre les declaracions de Feliu hi ha les següents: «Estam ben segurs de no equivocar-nos si deim que, avui, seixanta anys després de l'acabament de la Guerra Civil Espanyola, i vint anys després de la recuperació de les institucions democràtiques, els interessos i els anhels dels ciutadans de Palma són ben lluny de si la plaça del polígon de Son Castelló s'ha de dir amb un o altre nom després d'haver-lo duit durant trenta-dos anys».

«No ens podem estar de mostrar la nostra perplexitat pel fet que el debat es vulgui promoure just ara, tant de temps després d'haver revisat i normalitzat la llista de carrers de la ciutat amb la corresponent despesa i el possible perjudici d'un bon grapat de ciutadans. Ens sembla que ens trobam davant un particularíssim prejudici estètic sobtadament sorgit fa poc temps, el qual no té en compte un altre interès que el derivat del prejudici mateix. Hem de tenir en compte la multitud de personatges que donen nom als nostres carrers, persones de diferents oficis, ideologies i procedències, que han influït d'una manera o altra en la nostra Ciutat: el nostre rei Jaume III, el comte d'Empúries, Antoni Maura, Aurora Picornell, Manuel Azaña, Guillem Sureda, Indalecio Prieto, Francesc Julià... per obtenir un nomenclàtor que respon a la nostra realitat i història. Ja diu José Luis Borges que 'qualsevol passat és indestructible...'

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.