nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Cerquen un grup de magribins que rebenta caixes fortes a cops de pedra

Aquesta setmana s'han emportat doblers d'hotels de Cala Rajada i Portopetro

La Guàrdia Civil segueix la pista d'una banda de magribins que els darrers dies ha entrat a hotels de la costa de Mallorca, per rebentar les caixes fortes de les habitacions a cops de pedra, i emportar-se importants beneficis en metàl·lic i efectes materials valuosos. Segons sembla, dimecres passat accediren a establiments hotelers de Cala Rajada i Portopetro d'on s'emportaren una bona «mossegada».

Els investigadors s'enfronten amb la dificultat de la mobilitat de la banda, que no es limita a actuar a una zona determinada. Segons sembla, els individus accedeixen als establiments hotelers fent-se passar per turistes. Una vegada dins, no tenen més que introduir-se a les habitacions, que són netejades sense contemplacions.

El modus operandi emprat per aquesta banda és força particular i poques vegades vist. Segons es desprèn de les inspeccions oculars fetes pels agents als locals de Cala Rajada i Portopetro, els magribins obren les caixes fortes a base de cops de pedra, sense miraments. Moltes vegades les desencaixen del lloc on estan fixades i se les emporten a un altre lloc més segur per forçar-les. Els magribins es mouen amb vehicles de lloguer, alguns dels quals han estat localitzats.

Fa poc, a Son Ferriol, ocorregué un fet que presumptament està relacionat amb aquesta activitat. Un vehicle, marca Ford Fiesta, ocupat per dos nordafricans trabucava a la carretera, i els dos homes hi quedaven atrapats. Quan la Policia arribà al lloc dels fets trobà els dos ferits. Al cotxe també hi havia una caixa forta i una pedra de dimensions considerables amb la qual, presumptament, tenien previst obrir la caixa sostreta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.