algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.28°
10°

Una turista noruega de 64 anys mor negada a la platja de Santa Ponça

Aud Cristiansen patí un col·lapse a uns cinquanta metres de la vorera

Una ciutadana noruega de 64 anys va morir negada ahir horabaixa a la platja de Santa Ponça, segons informaren fonts de la Policia Local de Calvià. La turista, resident a Oslo, va ser identificada com a Aud Cristiansen. Segons sembla, la dona es trobava de vacances a l'Illa, on es disposava a passar uns dies. Arribà a Mallorca dissabte passat.

Ahir horabaixa anà a la platja tota sola, i tot just quan s'acabava de ficar a l'aigua, a uns cinquanta metres de la vorera, patí un col·lapse que va fer que s'acubàs dins l'aigua. Això passava devers les cinc i mitja. En un principi, ningú no s'assabentà del que passava, però al moment un banyista de nacionalitat escocesa reparà en els problemes que tenia la turista i nedà fins allà on s'havia cubat.

Quan se n'adonaren, els socorristes de Protecció Civil que es troben treballant a la platja acudiren amb rapidesa fins el punt on es trobava la infortunada i intentaren reanimar-la sense aconseguir-ho en un primer moment. Per aquest motiu decidiren traslladar-la fins la vorera on la tombaren i li practicaren el boca a boca. Paral·lelament, testimonis dels fets donaren avís a la Policia Local de Calvià i una UVI mòbil d'Ambulàncies de les Illes Balears, que es desplaçaren a la platja de Santa Ponsa. També ho va fer així la Guàrdia Civil, que s'encarregà de l'atestat. Els facultatius sanitares es varen fer càrrec de la infortunada, però tots els seus esforços resultaren inútils i res no pogueren fer per reanimar la dona, que ja era morta. El jutge de guàrdia ordenà l'aixecament del cos i la funerària el traslladà a l'Institut Anatòmic Forense.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.