nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

PP i CPU tanquen la ferida que obrí Estelrich al·legant «malentesos»

El comitè mixt en cap moment no fa referència a les irregularitats urbanístiques

El comitè mixt que integren membres de CPU (Can Picafort Unit) i del PP ha acordat cloure la ferida que el delegat de Can Picafort i portaveu de CPU, Fèlix Estelrich, obrí en el si del pacte de govern dient que tot han estat «malentesos» fruit d'una manca de diàleg.

Per això, ahir, encara tant Fèlix Estelrich (CPU) com el mateix batle, Antoni Del Olmo (PP), es mostraven cauts a l'hora de fer declaracions. El primer d'ells dos concretà que els «malentesos» feien referència a les contribucions especials de Son Serra de Marina i no a la moció de reprovació al batle que PSOE i UM presentaren per «les seves intencions lascives en contra dels interessos municipals». Aquí, Estelrich es limità a repetir que CPU no reprovà el batle en espera que el conflicte es resolgui en els jutjats.

El comitè mixt no entrà a valorar l'actuació urbanística realitzada pel batle Del Olmo. Cal recordar que UM ja ha anunciat que durà als jutjats el batle, després que Fèlix Estelrich (CPU) es desmarcàs del seu soci de govern (PP) i mostràs en el ple un document en què suposadament Del Olmo dóna ordres al secretari municipal perquè aturi la tramitació d'aquesta modificació puntual de normes subsidiàries. UM també ha denunciat a Del Olmo per haver permès l'addició d'una tercera planta a un hotel de Can Picafort sense tenir en compte la normativa urbanística. Per això, ara aquest partit demana al batle que assumeixi les responsabilitats penals que poden derivar dels judicis.

Ahir, encara que el comitè mixt obvià referir-se a la polèmica urbanística, Del Olmo sí que digué que «tot el que demana UM, si estic obligat a fer-ho ho faré; però si no, no ho faré. Si en lloc de dialogar volen anar als jutjats, que hi vagin. Qui riu darrer, riu més fort. Veurem en els tribunals si són lascives o no les meves intencions», assenyalà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.