algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'Institut no disposa del final d'obra quan fa quasi dos anys que està obert

FCC reclama 30 milions dels quals ni Govern ni Ajuntament no saben res

L'Institut de Santanyí no disposa encara del final d'obra signat per l'arquitecte municipal, quan fa quasi dos anys que està en funcionament.Així ho va reconèixer el batle de Santanyí, Miquel Vidal (PP), durant la visita oficial del conseller d'Educació, Cultura i Esports, Damià Pons.

Aquesta anomalia està pendent d'un contenciós que ha interposat l'empresa constructora Fomento Construcciones y Contratas (FCC), perquè aquesta reclama el pagament de 30 milions de pessetes, quantitat sobre la qual tant el conseller com el batle coincidiren a dir que «primer de tot ens hem d'assegurar que realment es deuen, aquests doblers». El fet que l'edifici no compti amb el final d'obra signat pot suposar greus conseqüències en el cas que es produís algun accident en el qual es vessin implicats alumnes del centre.

Així mateix, un fet clar de la improvisació que ha predominat en la construcció d'aquest edifici és que se n'ha hagut de realitzar una primera ampliació i ara ja se n'està projectant una altra que suposarà una inversió de 100 milions de pessetes. El finançament anirà a càrrec de la Conselleria d'Educació i l'Ajuntament amb l'objecte d'agilitzar les obres. L'ampliació consisteix en la construcció de quatre aules més, amb els seus complements, on està previst impartir classes de batxillerat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.