algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

L'autopsia podria aclarir avui si la mort del magribí fou un homicidi

La policia sospita també que podria tractar-se d'un accident

L'autòpsia podria aclarir avui com va morir el magribí que dissabte passat va ser trobat calcinat sobre un matalàs i amb una pedra damunt el cap a un pis de Palma. Les circumstàncies semblen sospitoses, però no obstant això, la policia no s'atreveix a afirmar que sigui un homicidi. Els investigadors no descarten que es pugui tractar d'un accident.

Una de les hipòtesis que manegen ara seria que aquest home de devers 50 anys, d'origen argelí, caigués de manera accidental sobre un foc amb el qual estava preparant el menjar. També es pensa que ja que la casa en la qual habitava estava en obres li podria haver caigut un bloquet al cap mentre feia el menjar. Com se sap, aquest home estranger va aparèixer mort en un domicili del carrer de Joan Bauzà. L'habitatge s'ubicava a l'altura del número 39 del citat carrer prop del mercat de Pere Garau.

L'home va aparèixer mort, concretament a l'interior d'una planta baixa que es troba en reformes. La resta d'habitacions de la casa no va sofrir cap dany. El mateix dia, la porta de l'habitatge va ser precintat per la policia. Els agents varen obtenir mostres de sang de la víctima per ser analitzades. Durant la matinada del dissabte, el Grup d'Homicidis va romandre al pis del infortunat per continuar amb les investigacions.
Des de feia alguns mesos en aquesta casa vivien diversos picapedrers, quasi tots ells d'origen magribí. Aquestes persones havien estat contractades per l'amo de la planta baixa per tal que reformassin la casa. No obstant això, el treball es va interrompre i des de fa uns mesos els obrers ja no hi treballaven encara que hi continuaven vivint, segons afirmaren alguns veïns. Un dels veïns va afirmar que els obrers varen tenir problemes amb l'amo de la casa perquè aquest no els pagava la feina i per això varen decidir quedar-se a viure-hi per més temps.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.