cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Vuit persones detingudes per tràfic de drogues a la zona de la plaça Gomila

El Grup d'Estupefaents d'Udyco del Cos Nacional de Policia ha detingut vuit persones presumptament relacionades amb el tràfic de drogues. Els funcionaris han intervingut 1.800 grams de cocaïna, dos quilograms d'haixix i més d'un milió de pessetes. Els detinguts actuaven venent la droga per la zona de la plaça Gomila, segons informà un portaveu del 091.

Els agents del grup iniciaren una investigació a finals de l'any passat sobre la figura del propietari d'una coneguda discoteca de la plaça Gomila. Aquest individu també regentava dos restaurants a la mateixa zona. Els investigados seguiren els moviments de Miguel Àngel B.T., de 27 anys, conegut com a «Michel».

Els investigadors tenien la sospita que es dedicava a la venda de substàncies estupefaents a petita escala. La investigació arribà al seu final el passat dijous quan els funcionaris esperaven l'home a Gomila. En detectar la presència del 091, Michel accelerà i s'inicià una persecució en la qual el sospitós envestí un cotxe patrulla. L'individu tingué temps de llançar mig quilogram de cocaïna per la finestra. Al costat de l'home hi anava la seva al·lota, María Jesús E.C., de 20 anys, que també va ser detinguda. En hores posteriors Udyco detingué sis individus més, presumptes subministradors de «Michel».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.