algo de nubes
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
32°

El GOB recorda que els parcs naturals creats pel PP són privats en un 58%

Acusa els populars de la campanya de «mentides, exageracions i manipulacions»

El GOB criticà ahir molt durament el PP per la seva proposició no de llei referida a limitar els parcs naturals a les finques públiques. Segons el grup ecologista, «aquesta proposta significa una contradicció flagrant amb la política i les actuacions que el PP ha duit a terme en els seus anys de govern. Els parcs naturals que creà el PP presenten un 58% de propietat privada. Fins i tot, el darrer, s'Albufereta de Pollença, amb Jaume Matas com a president, és 100% de propietat privada. De la seva banda, el PP d'Artà plantejà, en el seu programa electoral, la creació d'un parc natural a la serra de Llevant quan encara no hi havia cap finca pública en aquesta zona».

El GOB també destaca que el PP ha proposat una millora de la gestió de les finques públiques, quan aquest partit és el «responsable» de la seva situació actual: «És impossible esperar dels que volien urbanitzar Mondragó, amb un 90 per cent de propietat privada, una bona gestió quan declararen aquesta zona parc natural».

Miquel Àngel March i Antoni Muñoz, del GOB, responsabilitzaren directament el PP de la campanya d'oposició a la declaració de parcs naturals «amb mentides, exageracions, mitges veritats i manipulacions». March recordà que, en aprovar-se la Llei d'Espais Naturals, el 1991, l'actual portaveu parlamentari del PP, José María González Ortea, digué: «Aquesta llei és un bodrio». A més, March indicà que «un parc natural basat únicament en la titularitat és un absurd científic, llevat que el PP l'entengui com un lloc on anar a fer paelles».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.